За Нас

Идеи и Цели

Dolls България е онлайн списание, което се стреми да вдъхновява, да мотивира и да представя историите, идеите, проектите на предприемчивите дами в България и по света! Ще Ви представим и запознаем с интересни, различни и изключителни жени, които се развиват в различни сфери като бизнес, предприемачество, социално развитие, изкуство, спорт и много други!

Ако смятате, че Вие сте от този тип дами, не се колебайте да се свържете с нас и да ни разкажете Вашата вдъхновяваща история. С удоволствие ще я чуем и споделим с нашите читатели!

Запознайте се с екипът на Dolls България

Основател на идеята за предприемчивите дами в България! Интересувам се от всичко заобикалящо ме, новости, иновации, проекти и не на последно място спорт. Човек отворен към всякакви предложения, идеи и проекти. Обичам да не бездействам, да чета книги, co-working, networking и др. Навсякъде около нас има милион възможности, а ние трябва само да се възползваме от тях!

Казвам се Виктория, на 28 години, едно обикновено градско момиче от Пловдив. Имам магистърска степен по право, но работя в сферата на рекламата, маркетинга, копирайтинга и професионалните преводи от вече близо 8 години. Обичам европейско кино, френска литература, домашния уют, футболните вечери, синьото море и здравословната храна. Свободното си време прекарвам с книга в ръка, в пътуване и сред природата, но най-често в работа. Аз съм един творчески работохолик!

Аз съм Борис Георгиев – студент по Информатика и компютърни науки и Международен бизнес мениджмънт. Интересите ми са в сферата на дигиталния маркетинг и предприемачеството. Млад, креативен, пробивен и търсещ своето място в света на бизнеса. Обичам да се впускам в нови предизвикателства, да бъда сред мотивирани, можещи и умни хора, които като мен преследват мечтите си. Запален спортист, луд купонджия и отговорен работяга.