Партньорство и Реклама

ПАРТНЬОРСКА ПРОГРАМА

партньорска програма на dolls.bg

Партньорската програма на Dolls България е малко по-различна от останалите, които се предлагат. Ние няма да Ви предлагаме комисионни за продажби, няма да Ви пращаме артикули, няма да Ви даваме линкове и т.н.

Ако все още не сте разбрали идеята и целите на Dolls България, ще Ви ги кажем отново! Ние не сме клюкарско издание, не сме жълто списание и не харесваме тези неща! Ние сме онлайн списание, което е насочено към нежният пол, но се чете и от силният! Опитваме се да ви покажем и запознаем с хора(предимно дами), които следват мечтите и целите си, които не се предават и продължават напред. Искаме да Ви представим техните истории, техните падения, а също и техните успехи, защото смятаме, че всяка история е невероятна! Всяка жена е уникална, независимо с какво се занимава и какви действия предприема в живота си!

КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ

Ако имаш идея, проект, подобен сайт, история, благотворителна кауза с която смяташ, че можем да си бъдем полезни и ние сме подходящи, не се притеснявай да се свържеш с нас! Вярваме, че заедно можем повече!

РЕКЛАМА

за реклама - онлайн списане dolls българия

Ако желаете да рекламирате при нас, ние сме отворени към най-различни предложения! Всичко, което трябва да направите е да се свържете с нас!